Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Εργασιακή Επιτροπή, συμπαράσταση σε Πήγασο, 2/9/2010


Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ

Μήνυμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους του Πήγασου

Συνάδελφοι (-σες) του Πήγασου,
Μόλις μάθαμε ότι το μοντέλο εκκαθαρίσεων που προ-ανήγγειλε ο ΔΟΛ βιάστηκε να το εφαρμόσει πρώτος και καλύτερος ο Πήγασος! Με τη γνωστή αυθαιρεσία, η εργοδοσία αποφάσισε να πετάξει στο δρόμο μια σειρά από συναδέλφους διοικητικούς, κάθε μέρα και περισσότερους, για να «πιάσουν» φαίνεται τα ποσοστά του μήνα. Διαφορετικό «μοντέλο», αλλά μόνο ως προς το σερβίρισμα, ακολουθούν και οι άλλοι εργοδότες των μίντια, όπως η Ελευθεροτυπία που απέλυσε σήμερα 18 τεχνικούς.
Αν τους αφήσουμε θα μας πετάξουν όλους σιγά-σιγά στο δρόμο, διοικητικούς, τεχνικούς, δημοσιογράφους, του ΔΟΛ, του Πήγασου, κλπ., κλπ.
Συνάδελφοι του Πήγασου,
Είμαστε ενεργά αλληλέγγυοι μαζί σας, στηρίζουμε τις αποφάσεις σας και ο αγώνας μας είναι κοινός, όχι μόνο οι διάφοροι κλάδοι, αλλά και οι εργαζόμενοι από τους διάφορους ομίλους. Για να ανατρέψουμε τα σχέδια της εργοδοσίας που σύσσωμη θέλει να φορτώσει τα βάρη στους εργαζόμενους.
Πρέπει να οργανώσουμε αμέσως και τη δική μας κινητοποίηση όπως την έχει ήδη αποφασίσει η διασωματειακή συντονιστική επιτροπή των σωματείων μας στον τύπο.
Γιατί, όπως συνηθίσαμε να επιμένουμε στις ανακοινώσεις μας:

Η αλληλεγγύη και η συσπείρωση είναι το όπλο μας !

Η εργασιακή επιτροπή του ΔΟΛ
28/9/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου