Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ενημερώσεις, 24/9/2010


Από: Τάσο Αναστασιάδη
Προς: Εργαζόμενους(-ες) Βήματος
Θέμα: Ανακοίνωση Διασωματειακού (και ΠΟΣ)
24/9/2010 
Αγαπητοί συνάδελφοι (-σες), 
1. Σας κοινοποιώ την Ανακοίνωση του Διασωματειακού (στην οποία είχα αναφερθεί στη χθεσινή μου ενημέρωση). Μπορείτε να την βρείτε και στις ιστοσελίδες των ενώσεων, καθώς και σε attached file εδώ σε μορφή pdf και rtf (diasom_230910.pdf και diasom_230910.rtf).
Μεταξύ άλλων γράφει: «Σχετικά με τον ΔΟΛ καταγγέλλεται η επιχειρούμενη απαράδεκτη μέθοδος σαλαμοποίησης των εργαζομένων από τη διοίκηση του οργανισμού, όπως αυτή εκφράσθηκε πριν λίγες ημέρες στη συνάντησή τους με την ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ. Αποφασίστηκε η δυναμική υπεράσπιση των ΣΣΕ και των θέσεων εργασίας, με ακαριαία αντίδραση όλων των σωματείων στην πρώτη απόλυση και προσπάθεια περικοπής μισθών. Ζητείται άμεση συνάντηση αντιπροσωπείας της Συντονιστικής Επιτροπής με τον Διοίκηση του Οργανισμού, εκφράζεται η συμπαράσταση και δηλώνεται η αλληλεγγύη μας στον αγώνα των συναδέλφων εργαζομένων στα Ελληνικά Γράμματα, προγραμματίζεται στις επόμενες ημέρες Γενική Συνέλευση όλων των εργαζομένων στον ΔΟΛ.»
2. Επίσης σας κοινοποιώ και μήνυμα συμπαράστασης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, επίσης σε attached file εδώ σε μορφή .doc (pos_dol_230910.doc).
Ευχαριστώ,
Τάσος Αναστασιάδης
(εκπρόσωπος Βήματος στο μεικτό της ΕΣΗΕΑ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου