Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Εργασιακή Επιτροπή, Ανακοίνωση, 14/9/2010


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Διοίκηση του ΔΟΛ έχει εξαγγείλει το κλείσιμο της θυγατρικής του εταιρείας «Ελληνικά Γράμματα», για αύριο, Τετάρτη. Την ημέρα αυτήν διάλεξαν οι συνάδελφοι των Ελληνικών Γραμμάτων για να οργανώσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κεντρικό κτίριο: «Προχωρούμε σε συγκέντρωση και πορεία προς το κτίριο του ΔΟΛ (Μιχαλακοπούλου 80) την Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη ώρα 15:30, ημέρα που η Διοίκηση του ΔΟΛ έχει εξαγγείλει το κλείσιμο των Ελληνικών Γραμμάτων» δηλώνουν μεταξύ άλλων στη γενική τους συνέλευση της 9 Σεπτεμβρίου.
Όλοι οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των υπό απόλυση συναδέλφων μας. Ακόμα περισσότερο που ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας, καθώς η Διοίκηση του ΔΟΛ έχει εντωμεταξύ εξαγγείλει και το δεύτερο κύμα απολύσεων, από το διοικητικό προσωπικό του ΔΟΛ. Το τρίτο κύμα δεν είναι ακόμα γνωστό, αλλά είναι σαφές πως, αν η λογική αυτή δεν ανακοπεί, θα την πληρώσουμε όλοι μαζί και ακόμα πιο πέρα.
Μαζί με τους συναδέλφους μας των Ελληνικών Γραμμάτων καλούμε, λοιπόν, «το σύνολο του εργατικού κινήματος και των εργαζομένων, τους πνευματικούς ανθρώπους της χώρας αλλά και κάθε πολίτη να συμπαρασταθεί στον αγώνα μας».
Η Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ καλεί όλους τους συναδέλφους να δείξουν τη συμπαράστασή τους και δηλώνει στους συναδέλφους των Ελληνικών Γραμμάτων την αλληλεγγύη μας.


Η Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ
14/9/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου