Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ενημέρωση συναδέλφων, 24/11/2009


Από: Τάσο Αναστασιάδη
Προς: Τους(τις) συναδέλφους μου στο Βήμα
Θέμα: Ενημέρωση για ΕΣΗΕΑ
Ημ/νία: 24/11/2009
Έχοντας λείψει για δύο εβδομάδες για τις "καλοκαιρινές" διακοπές μου, σας γνωστοποιώ ότι, ακριβώς την ημέρα που έφευγα, εκλήθην για πρώτη φορά από την ΕΣΗΕΑ να συμμετάσχω στην 1η συνεδρίαση του μεικτού από τις εκλογές.
Θεωρώντας ότι θα ήταν αδικαιολόγητο να μην μπορώ να μεταφέρω στο σωματείο μας τους προβληματισμούς του χώρου μας, αποφάσισα και κατέθεσα ένα κείμενο το οποίο και σας κοινοποιώ σε attached file (σε .pdf). Στην ουσία απλώς ενημερώνω τους συναδέλφους του μεικτού και του ΔΣ για τα κύρια θέματα στον εργασιακό μας χώρο και υποστηρίζω την άποψη πως πρέπει επιτέλους να συγκροτηθεί ουσιαστικά το μεικτό ακόμα και άτυπα.
Στην επιστροφή μου από την άδεια, έμαθα πως η πρώτη συνεδρίαση του μεικτού καταναλώθηκε κυρίως στις ομιλίες του ΔΣ, δηλαδή κατά πολύ στις θέσεις των παρατάξεων για την αδυναμία συγκρότησής του, ενώ όταν ήρθε η ώρα για να μιλήσουν οι εκπρόσωποι των χώρων, η ώρα είχε περάσει και το σώμα στην ουσία είχε συρρικνωθεί και αποφάσισε να συνεχίσει σε επόμενη συνεδρίαση.
Από την άποψη αυτήν ίσως και καλύτερα που είχα αναγκαστεί να θέσω γραπτώς τα ζητήματα!
Στην συνέχεια υπήρξαν άλλες δύο συναντήσεις (στην δεύτερη που έγινε χθές, Δευτέρα, 23/11, είχα επιστρέψει και συμμετείχα) από τις οποίες προέκυψε η ανάγκη να εκφραστεί με οργανωμένο τρόπο η αγωνία των συναδέλφων απέναντι στις εξελίξεις, τόσο στα media γενικά, όσο και κυρίως στην αδυναμία συγκρότησης του ΔΣ ειδικότερα.
Προς αυτή την κατεύθυνση, ετοιμάστηκε ένα σύντομο κείμενο, το οποίο θα σας κοινοποιήσω μόλις οριστικοποιηθεί.
Τάσος Αναστασιάδης
εκπρόσωπος του Βήματος στο μεικτό της ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου