Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Συντάκτες Βήματος προς διοικητικούς συναδέλφους, 27/11/2009


Προς: Γενική Συνέλευση συναδέλφων διοικητικών ΔΟΛ
Θέμα: Χαιρετισμός από συντάκτες Βήματος
27/11/2009

Αγαπητοί συνάδελφοι (-σες),
Σας μεταφέρω την πλήρη αλληλεγγύη και συμπαράσταση όλων των συναδέλφων στο Βήμα που εκπροσωπώ, ακόμα περισσότερο που τα προβλήματα δεν είναι δικά σας και δικά μας. Είναι στην ουσία τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, ως εργαζόμενοι, και είναι μαζί που οφείλουμε να τα λύσουμε.
Ιδιαίτερα σε καταστάσεις κρίσης, η αλληλοενημέρωση και ο συντονισμός μας είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις κοντόφθαλμες και κατακερματισμένες οπτικές της εργοδοσίας, που μας βλέπουν ως απλά αντικείμενα χρήσης, και να χαράξουμε προοπτικές αντίστασης και λύσης.
Ιδιαίτερα ξέρουμε τις αναδιαρθρώσεις και τα προβλήματα που δημιουργούν στο εσωτερικό της εταιρείας όπου δουλεύουμε και, όπως έχει ήδη δείξει η εμπειρία, από κοινού μπορούμε να είμαστε και πειστικοί και αποτελεσματικοί. Αυτό αφορά τα σωματεία μας προφανώς, αλλά αφορά και τον δικό μας χώρο ιδιαίτερα και είναι κρίσιμο να επανενεργοποιήσουμε άμεσα τον τακτικό συντονισμό του χώρου μας, όπως είχε γίνει και παλαιότερα.
Αγαπητοί συνάδελφοι, να είστε σίγουροι ότι στις αποφάσεις σας και στις διεκδικήσεις σας δεν είστε μόνοι: έχετε εκ των προτέρων τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας.
Εκ μέρους των συντακτών του Βήματος,
Τάσος Αναστασιάδης
(εκπρόσωπος στο μεικτό της ΕΣΗΕΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου