Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Προς τον σ.Η.Γεωργάκη, ανοιχτή επιστολή της Εργασιακής Επιτροπής, 22/10/2010

Από: Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων ΔΟΛ
Προς: Ηλία Γεωργάκη, εκπρόσωπο «στα Νέα» στο μεικτό της ΕΣΗΕΑ
Θέμα: Ανοιχτή επιστολή για την απόσυρση του εκπροσώπου των «Νέων» από την Εργασιακή Επιτροπή

22/10/2010 
Συνάδελφε,
Λυπούμαστε ιδιαίτερα που αποφάσισες, ως προφανώς είχες δικαίωμα, να αποσυρθείς από την Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων στον ΔΟΛ, αποποιούμενος και την ως τώρα ύπαρξη της Εργασιακής Επιτροπής, καθώς δηλώνεις, στο κείμενο που διένειμες (στις 18/10/2010) ότι «ουδεμία σχέση είχα ούτε έχω με τη λεγόμενη Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ».
Ασφαλώς καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι μόνο προσωπική απόφαση αυτή (την οποία πάντως και εσύ την χρεώνεσαι), αφού ως εκπρόσωπος των συντακτών στα Νέα υποχρεώνεσαι να ακολουθείς αυτούς που εκπροσωπείς και που «έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο» -όπως λες. Λυπούμαστε που οι συντάκτες των Νέων θέλουν έτσι να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους εργαζόμενους στον ΔΟΛ και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το δικό μας χέρι για να αλλάξουμε την κατάσταση αυτή διάσπασης που τόσο την επιζητάει και η εργοδοσία.
Καθώς δεν μπορούμε να σε υποχρεώσουμε, αναγκαζόμαστε να σε βγάλουμε από τον ηλεκτρονικό κατάλογο συζήτησης μέσω email της Εργασιακής Επιτροπής. Αλλά ελπίζουμε να αλλάξει σύντομα η κατάσταση αυτή και οι συντάκτες των Νέων να ξαναβρούν τη θέση τους ανάμεσα στο σύνολο των εργαζομένων του ΔΟΛ.
Η Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ
22/10/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου