Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΗΕΑ: 24-ωρη απεργία στον ΔΟΛ τη Δευτέρα 22/11/2010

ΕΠΗΕΑ
ΑΘΗΝΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. στα πλαίσια της κλιμάκωσης της διεκδίκησης των θέσεων εργασίας και αντιμετώπισης της επίθεσης της εργοδοσίας ενάντια στους εργαζόμενους, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης προειδοποιητικής απεργιακής κινητοποίησης  στο ΔΟΛ και στον ΒΗΜΑ FM, για τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 06.00 μέχρι την Τρίτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 06.00, ζητώντας την ανάκληση και το σταμάτημα των μαζικών  απολύσεων.
Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, συνεχίζει  τις αναίτιες μαζικές απολύσεις των διοικητικών υπαλλήλων και  χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας, καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας, ακόμα και με «εικονικές απολύσεις» απολύοντας και ακυρώνοντας απολύσεις εργαζομένων, χωρίς να λαμβάνει υπόψη την πολύχρονη προσφορά των εργαζομένων στον Οργανισμό.

Καλούμε τους συναδέλφους που εργάζονται στον ΔΟΛ, να συμμετάσχουν δυναμικά και μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις, υπερασπίζοντας το δικαίωμα στην εργασία και αποτρέποντας την ανάλγητη συμπεριφορά της εργοδοσίας.
Καλούμε σε συμπαράσταση τις αδελφές ενώσεις των συναδέλφων μας στα ΜΜΕ,  για να αποτρέψουμε  όλοι μαζί την εφαρμογή των απαράδεκτων εντολών της Τρόικας. 
Όλοι μαζί να  υπερασπιστούμε τις θέσεις εργασίας και να αγωνιστούμε για να τεθεί τέρμα στις στρεβλώσεις που έφεραν την ενημέρωση στο σημερινό αδιέξοδο. Να δημιουργηθούν άμεσα μηχανισμοί κοινωνικού ελέγχου και να θεσπιστούν κανόνες διαφάνειας που θα τηρούνται χωρίς παρεκκλίσεις, ώστε να επανέλθει η αξιοπιστία των ΜΜΕ στην κοινωνία στην οποία θα προσφέρεται δημοκρατικά η ενημέρωση και τα ΜΜΕ θα στηρίζονται στους αναγνώστες, τους ακροατές και τους τηλεθεατές.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου