Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

«Εφυγε» ξαφνικά ο Δημήτρης Χαραλάμπους

Synadelfoi, sas koinopoio apo tin ilektroniki selida tou Vimatos to anapanteho kai dysaresto gia olous mas neo:
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=436215&h1=true
Tassos Anastassiadis


«Εφυγε» ξαφνικά ο Δημήτρης Χαραλάμπους
«Το Βήμα» έχασε έναν από τους πιο αγαπητούς συναδέλφους, σε ηλικία 36 ετών...

F8d689f7ea7d074665441d085fa79e
Ο Δημήτρης Χαραλάμπους πέρυσι στην Αίγυπτο. Είχε καλύψει για «Το Βήμα» την εξέγερση και τα γεγονότα στην πλατεία Ταχρίρ.


Ενας από τους πιο ικανούς και αγαπητούς συναδέλφους δεν είναι πια μαζί μας. Ο Δημήτρης Χαραλάμπους, δημοσιογράφος και υπεύθυνος του ελεύθερου ρεπορτάζ στο «Βήμα», «έφυγε» τα ξημερώματα της Παρασκευής, λίγες ημέρες προτού συμπληρώσει τα 36 χρόνια του... Αιτία του θανάτου, ανακοπή καρδιάς, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών, τον βρήκε κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ο Δημήτρης Χαραλάμπους εργαζόταν στο «Βήμα» τα τελευταία δέκα χρόνια. Υπήρξε συντάκτης του «ΒΗΜagazino» και των ενθέτων περιοδικών και πριν από δύο χρόνια ανέλαβε το ελεύθερο ρεπορτάζ του «Βήματος» και του «Βήματος της Κυριακής». Δεν είχε εκδηλώσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας...

Αγαπούσε ιδιαίτερα την Ικαρία, όπου περνούσε τις εβδομάδες της άδειάς του. Είχε μεγάλη αδυναμία στα τετράποδα και συγκάτοικός του ήταν η Eλλη, ένα αξιαγάπητο λαμπραντόρ...

«Το Βήμα» και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη εκφράζουν στους οικείους του Δημήτρη θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου