Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Όλοι στη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ την Τρίτη στις 11.00 στο Caravel!

Όλοι στη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ την Τρίτη στις 11.00 στο Caravel!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/1/2012 ΣΤΙΣ 11 Π.Μ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "DIVANI CARAVEL"19 Ιανουαρίου 2012
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.Η.Ε.Α.
ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. καλεί, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 26 παρ. 2 του Καταστατικού, τα μέλη της Ένωσης σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, στο Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL», (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου αρ.2), στις 23 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00’ π.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης:
  1. Κρίση στον Τύπο
  2. Απεργιακές κινητοποιήσεις
Η Γενική Συνέλευση είναι πρώτη και για να υπάρχει απαρτία θα πρέπει, κατά τη διάταξη του άρθρου 26 παρ. 4 του Καταστατικού, να παρίσταται το 1/3 των τακτικών μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου.
Αν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται στις 24 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τρίτη, και ώρα 11.00’ π.μ. στον ίδιο χώρο (Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL»), με τα ίδια θέματα και σύμφωνα με το Καταστατικό, για να υπάρξει απαρτία απαιτείται η παρουσία του 1/4 των τακτικών μελών (δηλαδή περίπου 1.500 συνάδελφοι) οι οποίοι έχουν δικαίωμα ψήφου (αρ. 26 παρ. 5).
Αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση ματαιώνεται.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Δημήτρης Τρίμης Μαρία Αντωνιάδου

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/120 Ιανουαρίου 2012
Συνάδελφοι-συναδέλφισσες,
Την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012 στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2) η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ.
Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσειστάση εργασίας όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής, για την ίδια ημέρα, Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Υπενθυμίζουμε ότι για την πραγματοποίηση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης χρειάζεται να προσέλθουν περίπου 1.500 συνάδελφοι.
Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες, που είναι άνεργοι ή βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση με την καταβολή του ποσού των 5 ευρώ. Το Διοικητικό Συμβούλιο κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί, δηλώνει ότι το ποσό αυτό για λογαριασμό των συναδέλφων θα καταβληθεί από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας της Ενώσεως.
Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες, που απασχολούνται με ΔΠΥ αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στη Συνέλευση με την καταβολή προκαταβολής 20 ευρώ, έναντι των οφειλομένων συνδρομών τους.
Συνάδελφοι-συναδέλφισσες, όλοι την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012 στις 11.00 π.μ. στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ στο Ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL».
H παρουσία σας δυναμώνει τη φωνή μας και ενισχύει τους αγώνες μας.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟesiea_gs240112.pdf Download this file

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου