Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Στάση εργασίας σε όλο τον ΔΟΛ, Τετάρτη 23/11/2011, 2.00-5.00 μ.μ. και Γ.Σ.

3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΟΛ

ΕΠΕΙΓΟΝ


Συνάδελφοι
Μετά τις χθεσινές απολύσεις στο διοικητικό προσωπικό του ΔΟΛ, σήμερα, Τετάρτη, έχει κηρυχτεί στάση εργασίας από τις 14.00 ώς τις 15.00.
Θα υπάρξει και Γενική Συνέλευση στο αμφιθέατρο του κτιρίου στις 3.00 μ.μ.
Επισυνάπτω τις ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ.
Τάσος Αναστασιάδης
εκπρόσωπος του Βήματος στο μεικτό της ΕΣΗΕΑ



ΕΣΗΕΑ

3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΟΛ


23 Νοεμβρίου 2011
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτυρόμενο για τις μαζικές απολύσεις και σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους της Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ), αποφάσισε την κήρυξη 3ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας σε όλα τα μέσα του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, για σήμερα Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 από τις 14.00 μέχρι τις 17.00 ζητώντας:
    Την ανάκληση όλων των απολύσεων που έγιναν το τελευταίο διάστημα στον «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.».
    Την ακύρωση κάθε διαδικασίας εκ μέρους σας για περαιτέρω απολύσεις.
    Την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και την αποχή σας από κάθε παράνομη πράξη που έχει ως στόχο τον εκφοβισμό των εργαζομένων σας - μελών μας και την συρρίκνωση των εργασιακών τους δικαιωμάτων.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



ΕΠΗΕΑ
3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΟΛ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, αντιδρώντας  άμεσα στην προκλητική συμπεριφορά της εργοδοσίας του ΔΟΛ, που αναίτια, αυθαίρετα και χωρίς καμιά προειδοποίηση απέλυσε 6 συναδέλφους μας, συνεχίζοντας τον ανηλεή πόλεμο κατά των εργαζομένων, αποφάσισε την κήρυξη προειδοποιητικής 3ωρης στάσης εργασίας όλων των διοικητικών υπαλλήλων εργαζομένων στο συγκρότημα του ΔΟΛ, για σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011, από τις 14.00 έως τις 17.00, ζητώντας την άμεση ακύρωση των απολύσεων.
   Καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν δυναμικά στην κηρυχθείσα στάση εργασίας και στην συνέλευση εργαζομένων που θα πραγματοποιηθεί στις 3μ.μ.στις εγκαταστάσεις του Δ.Ο.Λ.
 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου