Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Εργασιακή Επιτροπή ΔΟΛ, ανακοίνωση κάλεσμα για την απεργιακή κινητοποίηση, 21/9/2012

eeee_200912.pdf Download this file


Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
21/9/2012
Συνάδελφοι/σες,
Τη Δευτέρα, 24/9/2012, είμαστε όλοι απεργοί “ενάντια στη μνημονιακή πολιτική της εργασιακής μας εξόντωση”, όπως το λέει το Διασωματειακό του τύπου, ξεκινώντας την κινητοποίηση των εργαζομένων της χώρας που θα βρεθούν στους δρόμους όλοι μαζί την Τετάρτη.
Στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο η εργασιακή μας εξόντωση, είναι η εξόντωσή μας έως και φυσική, όπως προγραμματίζεται από τα διεθνή επιτελεία (σε όρους αριθμού ανθρώπων που “πρέπει να πεθάνουν” πρόωρα -λέει το ΔΝΤ- ή όπως το αναλαμβάνουν εργολαβικά ήδη οι ρατσιστικές συμμορίες).
Αν μας αφορά, εμάς στα ΜΜΕ, ακόμα περισσότερο είναι γιατί μέσα από τη δική μας εξαθλίωση, εργασιακή, πολιτιστική, ηθική, κλπ., είναι που περνάει η μνημονιακή προπαγάνδα. Μέσα από την άκριτη αναπαραγωγή των ψεμάτων των διεθνών και εγχωρίων επιτελείων, μέσα από τη γενίκευση μιας υποτιθέμενης “ενημέρωσης” που απλώς αναπαράγει τα ψέματα των ελίτ, χωρίς διασταύρωση, χωρίς κρίση, χωρίς αντίλογο, χωρίς αλήθεια. Και η δική μας εργασιακή εξαθλίωση είναι η προϋπόθεση για την χυδαιότητα του κόσμου που αναπαράγεται από τα ανεξέλεγκτα ΜΜΕ.
Η ευθύνη μας είναι λοιπόν μεγάλη και σωστά ανοίγουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Ελλάδα την εβδομάδα που μας έρχεται. Όμως, θα πρέπει να συμμετέχουμε πλήρως μαζί τους. Την Τετάρτη, στη γενική απεργία, τα σωματεία μας αποφάσισαν να συμμετάσχουμε με στάσεις εργασίας και θα είναι κρίσιμο να βρεθούμε στους δρόμους με όλους τους εργαζόμενους μαζί. Γιατί μόνο με τη δύναμη του εργαζόμενου λαού, θα μπορέσουμε να νικήσουμε μια βαρβαρότητα που όχι μόνο συρρικνώνει τα εισοδήματά μας, για να τονώσει την κερδοφορία των κεφαλαίων και των τοκογλύφων, αλλά και διαλύει επιτεύγματα του ανθρώπινου πολιτισμού, έως και το δικαίωμα στη ζωή.
  • Όλοι στη συγκέντρωση του Διασωματειακού του τύπου τη Δευτέρα, στις 11.00 μπροστά από την ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20.
  • Όλοι στη διαδήλωση του ελληνικού λαού την Τετάρτη το πρωί.
Ενωμένοι, με αλληλεγγύη όλων μας, θα νικήσουμε!
Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου