Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Επανακαταμέτρηση αποτελεσμάτων ψηφοφορίας για εκπρόσωπο του Βήματος

Ενημερωτικά
Συνάδελφοι,

- Κατά πρώτον, κοινοποιώ, έστω και καθυστερημένα (καθώς ήμουν στους δρόμους), την απόφαση των ομοσπονδιών τύπου για αναστολή της σημερινής απεργίας.

- Κατά δεύτερον, ενημερώθηκα από την εφορευτική επιτροπή της ΕΣΗΕΑ ότι κατατέθηκε χθες ένσταση για την καταμέτρηση της ψηφοφορίας για τον εκπρόσωπο του Βήματος στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ.
Έτσι αύριο, 16 Ιουνίου 2011, στις 2.00 μ.μ., θα υπάρξει επανακαταμέτρηση και καλούνται οι υποψήφιοι, Τάσος Αναστασιάδης και Άρης Ραβανός, να παραστούν οι ίδιοι ή δι'αντιπροσώπων τους στη διαδικασία αυτή.
[βλ. πιο κάτω σχετική ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής]

Ευχαριστώ,
Τάσος Αναστασιάδης
Εκπρόσωπος του Βήματος στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ
ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

14 Ιουνίου 2011
ENΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
----------------------------------
ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Η Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ θα εξετάσει το σύνολο των αιτήσεων επανακαταμέτρησης των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 7ης και 8ης Ιουνίου 2011, την Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 και ώρα 14.00 στα γραφεία της Ενώσεως. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, την παραπάνω ημέρα και ώρα, να παρίστανται στη διαδικασία επανακαταμέτρησης, αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου.
Περαιτέρω, διευκρινίζεται ότι η 3ημερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων επανακαταμέτρησης και λοιπών ενστάσεων για την παραπάνω εκλογική διαδικασία λήγει την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011 και είναι δυνατή η εμπρόθεσμη υποβολή ενστάσεων μέσω φαξ στο 210-3632608, καθώς και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e- mail) στη διεύθυνση info@ esiea.gr.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου