Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Κατάθεση επιστολής στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ από μέλη του Μεικτού, 9/6/2011

Ενημέρωση συναδέλφων για συγκρότηση ΔΣ ΕΣΗΕΑ
Κατάθεση επιστολής στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ από μέλη του Μεικτού

Σας επισυνάπτω την επιστολή που καταθέσαμε στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ χθες, αρκετά μέλη του Μεικτού διαπιστώνοντας μια κωλυσιεργία για τη συγκρότηση του νέου ΔΣ.
Επίσης παραπέμπω σε σχετικές παρατηρήσεις που έχει γράψει στο blog της η εκπρόσωπος στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ του Έθνους: http://e-aman.blogspot.com/2011/06/blog-post_10.html

Τάσος Αναστασιάδης
Εκπρόσωπος εργαζομένων Βήματος στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ


Προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ
Αθήνα 9 Ιουνίου 2100
Συνάδελφοι
Απευθύνουμε ύστατη έκκληση στα 11 εκλεγμένα μέλη του ΔΣ να προχωρήσουν άμεσα σήμερα στη συγκρότηση προεδρείου. Η κωλυσιεργία που παρατηρείται εδώ και δυο εβδομάδες είναι απαράδεκτη, ανεπίτρεπτη σε τέτοιες στιγμές που περνάει ο κλάδος και ύποπτη στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζόμενων στα ΜΜΕ.
Ως μέλη του Μεικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ ζητάμε σήμερα κιόλας τη συγκρότηση του Προεδρείου σε σώμα, διαφορετικά οι αντιδράσεις θα κλιμακωθούν άμεσα. Δεν είναι δυνατό τη στιγμή που η κοινωνία έχει βγει στο δρόμο και καθημερινά στον κλάδο σημειώνονται απολύσεις, μειώσεις μισθών, ατομικές συμβάσεις κλπ τα 11 μέλη του ΔΣ να επιδεικνύουν να επιδεικνύουν τέτοια αδιαφορία και να κρύβονται πίσω από σκοπιμότητες προσωπικές ή παραταξιακές.
Το κείμενο το συνυπέγραψαν οι εκπρόσωποι των παρακάτω μέσων:
Ελεύθερος Τύπος, Κεφάλαιο, Sentra FM, Αυγή, Εθνος, Απογευματινή, 105,5 Στο κόκκινο, Βήμα, Βήμα FM, Ελευθεροτυπία, Extra channel, ΑΠΕ, Ημερησία, Alpha, Δημοκρατία, Πρωταθλητής, 9,84, ALTER, Σκάι 100,3, Ελεύθερος, STAR channel, ANTENNA, Πράσινη, GOAL, METRO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου