Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Μετατροπή της 24-ωρης απεργίας της ΕΠΗΕΑ στον ΔΟΛ σε στάση εργασίας, 18/11/2010

Η ΕΠΗΕΑ, μετά την πρώτη υποχώρηση της εταιρείας, μετατρέπει την απεργία της την Δευτέρα σε στάση.
Επισημαίνεται -για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις- ότι η διοίκηση της εταιρείας διαβεβαίωσε το προεδρείο της ΕΠΗΕΑ ότι «τελείωσε με τις μαζικές απολύσεις στους διοικητικούς υπαλλήλους».
Τάσος Αναστασιάδης



ΕΠΗΕΑ
4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΟΛ. ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΕΣ 13.00 ΕΩΣ 17.00
                                   Αθήνα 18 Νοεμβρίου 2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ανυποχώρητη στάση της Ε.Π.Η.Ε.Α. και η δυναμική συμμετοχή των εργαζομένων του Δ.Ο.Λ. στις απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήσαμε για να αναχαιτίσουμε τη πρωτοφανή επίθεση που εδώ και ένα μήνα έχει εξαπολύσει η διοίκηση του Οργανισμού, προβαίνοντας σε συνεχείς αναίτιες ομαδικές απολύσεις, ανάγκασε την εργοδοσία να υπαναχωρήσει.
Έτσι σήμερα, Τρίτη 18/11/2010, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Λ. κος Σταύρος Ψυχάρης δήλωσε στο πρόεδρο της Ε.Π.Η.Ε.Α κο Μάρκο Γκανά ότι σταματάει οριστικά τις μαζικές  απολύσεις.
Παρά τη θετική αυτή  εξέλιξη, η οποία εξασφαλίζει την εργασιακή ειρήνη στον Δ.Ο.Λ. και την εργασιακή ασφάλεια των συναδέλφων μας,  το Διοικητικό Συμβούλιο  της Ε.Π.Η.Ε.Α. διαμαρτύρεται έντονα για τις άδικες απολύσεις δεκάδων συναδέλφων μας και κηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας για τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010 και για τις ώρες 13.00 έως 17.00 με βασικό αίτημα την ακύρωση όλων των μαζικών και αναίτιων απολύσεων που πραγματοποιήθηκαν από την εργοδοσία το τελευταίο διάστημα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στη στάση εργασίας και καλεί τις αδελφές ενώσεις να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα της Ε.Π.Η.Ε.Α. για την προάσπιση των θέσεων εργασίας των συναδέλφων μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου