Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Γενική Συνέλευση εργαζομένων στον ΒήμαFM

Ο συνάδελφος Παναγιώτης Δρίβας, εκπρόσωπος ΒήμαFM στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ, ενημερώνει ότι έχει συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του σταθμού το Σάββατο.
Μεταφέρω την επιστολή του.
Τάσος Αναστασιάδης
Εκπρόσωπος εργαζομένων Βήματος στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ


Συνάδελφοι,


            Οι συνθήκες που επικρατούν στον Όμιλο, με την ασύδοτη εργοδοτική επίθεση κατά  των εργαζομένων (μαζικές απολύσεις, καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων, καταστρατήγηση συλλογικών συμβάσεων εργασίας κλπ)  επιβάλλουν σε όλους επαγρύπνηση.
            Εμείς, αν μη τι άλλο, έχουμε ζήσει το «πογκρόμ» των απολύσεων και άρα  οφείλουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τους συναδέλφους μας, τουλάχιστον να τοποθετηθούμε απέναντι στις εργοδοτικές πρακτικές.
            Οφείλουμε να δείξουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που είτε έμειναν χωρίς δουλειά είτε κινδυνεύουν να μείνουν.
            Τα προβλήματα ασφαλώς που ζούμε στο ΔΟΛ, είναι και γενικότερα, καθώς (όπως θα διαβάσατε και στην ανακοίνωση του  Διασωματειακού) «…. η εργοδοσία το τελευταίο διάστημα εκμεταλλευόμενη το περιβάλλον που δημιούργησαν οι κυβερνητικές πολιτικές προχωρεί ασύδοτη σε απολύσεις, μειώσεις μισθών, μεταβολή εργασιακών όρων, υποαπασχόληση και κατάργηση των ΣΣΕ».    
            Καλώ όλους τους εργαζόμενους του ΒΗΜΑ FM 99.5 σε συνέλευση το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις 10 πμ στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ στον τρίτο όροφο.            


                                                                       
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΙΒΑΣ
                                                                         Εκπρόσωπος του ΒΗΜΑ FM
                                                             στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου