Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΣΠΕΡΤ: 3ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη

ΠΟΣΠΕΡΤ, 13/11/2010: 3ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη

Ανακοίνωση ΠΟΣΠΕΡΤ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
μετά τη νέα επίθεση που ετοιμάζεται να εξαπολύσει η κυβέρνηση της τρόϊκας (Δ.Ν.Τ. – Ε.Κ.Τ. – Ε.Ε.), με την άδικη, μονομερή και νεοφιλελεύθερη πολιτική που προβλέπεται μέσα και από τον Προϋπολογισμό του 2011, εναντίον μισθωτών & συνταξιούχων, την ίδια ώρα που οι μισθοί μειώνονται, οι Σ.Σ.Ε. καταργούνται, ο Ο.ΜΕ.Δ. απαξιώνεται, οι τιμές αυξάνονται, ο πληθωρισμός φουντώνει, η ανεργία και η φτώχεια καλπάζουν, η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. συμμετέχει στην ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ 3-ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για την Πέμπτη 25/11/2010 από τις 12:00’ έως 15:00’ και στο συλλαλητήριο της Πλ. Κλαυθμώνος στις 13:00’.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 
η ΕΡΤ Α.Ε. παρότι είναι υγιής Δ.Ε.Κ.Ο. γιατί τα ελλείμματα της είναι μηδενικά, σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2010 και τον προϋπολογισμό του 2011, συμπεριλήφθηκε από την κυβέρνηση, άδικα και ενάντια σε κάθε λογική, στη λίστα με τις 17 Δ.Ε.Κ.Ο., που έχουν χαρακτηρισθεί προβληματικές και δίνεται βορά στην τρόϊκα.
Ζητάμε εδώ και τώρα την μη υπαγωγή της στη λίστα αυτή. Να την αφήσουν να επιτελέσει το ρόλο της.
Η ενημέρωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαριστεί σε ιδιωτικά συμφέροντα.
Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. καλεί τα σωματεία-μέλη της και όλους τους εργαζόμενους να δώσουν τη δική τους απάντηση με μαζικό-ενωτικό παρόν στη προσυγκέντρωση της πλατείας Κοραή & της οδού Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου