Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Για τον Δημήτρη, από το σωματείο μας

Συνάδελφοι,
Σας κοινοποιώ πιο κάτω την ανακοίνωση του σωματείου μας για τον Δημήτρη.
Προσπαθώντας να συνέλθουμε όλοι από το σοκ της αναπάντεχης είδησης για το χαμό του, όντας όλοι μας μεταξύ των δικών του ανθρώπων στον εργασιακό μας χώρο, πρέπει ωστόσο να συμπαρασταθούμε και στους οικείους του, για τους οποίους το σοκ είναι ακόμα μεγαλύτερο.
Στους τελευταίους, στους συγγενείς και στους φίλους του, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
Θα χρειαστούν τη δύναμη να κρατήσουν ζωντανή τη διάθεση του Δημήτρη να δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο, μέσα από τις δυσκολίες που βλέπουμε να πλήττουν τη σημερινή κατάσταση στη χώρα μας αλλά και στη δημοσιογραφία, στην οποία αφιέρωσε τη δυστυχώς σύντομη επαγγελματικού του ζωή.
Όπως μας το έθεσε και ο ίδιος, με την τελευταία του παραπομπή στην προσωπική του σελίδα στο facebook, "ας μην αφήσουμε αυτό που μας τρώει να χορτάσει"! Ο ίδιος προσωπικά δεν το κατάφερε, αλλά μας το αφήνει ίσως ως συλλογική παρακαταθήκη: το απέδειξε, άλλωστε, έμπρακτα με τον τρόπο και τις ιδέες του, όντας πάντα ο ίδιος παρών σε όλες τις συλλογικές μας προσπάθειες στο εσωτερικό του εργασιακού μας χώρου, για να συμβάλουμε στη συλλογική αντιμετώπιση της κρίσης που βιώνουμε.
Το τελευταίο αντίο στο συνάδελφο θα το πούμε την Τρίτη το μεσημέρι.
Τάσος Αναστασιάδης
εκπρόσωπος Βήματος στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ



"ΕΦΥΓΕ" Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

 


 

23 Δεκεμβρίου 2011

Το Διοικητικό Συμβούλιο με οδύνη ανακοινώνει την απώλεια ενός νέου συναδέλφου, του Δημήτρη Χαραλάμπους, ο οποίος χάθηκε απρόσμενα σε ηλικία 35 ετών.

Ο Δημήτρης Χαραλάμπους γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ασχολήθηκε με το αθλητικό και το ελεύθερο ρεπορτάζ. Τη δημοσιογραφία ξεκίνησε το 1994 από τον Ρ/Σ « SPRINT FM ». Στη συνέχεια εργάστηκε στα περιοδικά « DERBY », « FAIR PLAY », « STATUS », την εφημερίδα «ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ», τον Ρ/Σ «ΑΘΗΝΑ 9,84», την εφημερίδα « DERBY SPORTS » ενώ από τον Ιούλιο του 2004 έως και σήμερα εργαζόταν στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», ως συντονιστής του ελεύθερου ρεπορτάζ.

Ο Δημήτρης υπήρξε ευγενής, αγαπητός και στη σύντομη ζωή του άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους τους συναδέλφους του. Είχε ξεκινήσει να εργάζεται από πολύ νεαρή ηλικία και η σκληρή προσπάθειά του φαινόταν να ανταμείβεται με επαγγελματική καταξίωση. Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια. Να χαθεί νέος, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τα σχέδια της ζωής του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο, που υπηρέτησε με σεβασμό τη δημοσιογραφία.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου