Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της Εργασιακής Επιτροπής, 6/12/2012

Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων στον ΔΟΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εργασιακή Επιτροπή ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους στον ΔΟΛ καθώς και τους αλληλέγγυους, που συμμετείχαν στην οργάνωση του αγώνα της ΣΒΕΟΔ (Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλων), για την επαναπρόσληψη του συναδέλφου μας, Παναγιώτη Βενέτα.
Μετά την τριήμερη κινητοποίηση της ΣΒΕΟΔ, με τη συμπαράσταση της Εργασιακής Επιτροπής, σήμερα μετά από συνάντηση του σωματείου η εταιρεία του ΔΟΛ πρότεινε, με προσωπική δέσμευση του κ.Ψυχάρη, να μετακινηθεί ο συνάδελφος από την 1η Ιανουαρίου του 2013, σε αντίστοιχη θέση στη θυγατρική εταιρεία Αργος με τα ίδια εργασιακά δικαιώματα. Στη συνάντηση της ΣΒΕΟΔ με τη διοίκηση του ΔΟΛ (Σταύρος Ψυχάρης, Αντώνης Καρακούσης) παρούσα ήταν και αντιπροσωπεία της Εργασιακής Επιτροπής του ΔΟΛ, αποτελούμενη από τους συναδέλφους Τάσος Αναστασιάδη (ΕΣΗΕΑ, εκπρόσωπος Βήματος), Γιάννα Σακελλαρίου (ΕΠΗΕΑ, εκπρόσωπος διοικητικών), Παναγιώτης Σκουτέρης (Διοίκηση ΕΠΗΕΑ).
Μετά την επαναπρόσληψη και των δύο διοικητικών υπαλλήλων της ΕΠΗΕΑ, αυτή είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο αγώνας, αν δίνεται, πάντα δικαιώνεται, ακόμα και στις δύσκολες σημερινές συνθήκες.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Η Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ
6/12/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου