Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Εργασιακή Επιτροπή ΔΟΛ, ανοιχτή επιστολή προς τα σωματεία μας, 5/12/2012

eeee_051212.pdf Download this file

Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων ΔΟΛ

Ανοικτή επιστολή προς τα σωματεία μας

Για δεύτερη μέρα, σήμερα, οι συνάδελφοί μας της ΣΒΕΟΔ είχαν διοργανώσει συγκέντρωση και παράσταση μπροστά στο κτίριο του ΔΟΛ, ζητώντας την επαναπρόσληψη του συναδέλφου μας και μέλους της, Παναγιώτη Βενέτα.

Η Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ, εκπροσωπώντας όλους τους εργαζομένους της εταιρείας υποστήριξε την κινητοποίηση των συναδέλφων, ακόμα περισσότερο που θεωρούσε ότι ήταν δικό μας καθήκον να υπερασπίσουμε το συνάδελφό μας από την απόλυση, παρόλο που δεν ανήκει σε κάποιο από τα σωματεία του τύπου.

Δυστυχώς η εργοδοσία του ΔΟΛ όχι μόνο κάλεσε τις δυνάμεις καταστολής εναντίον μας, αλλά και προφανώς κωλυσιεργεί και δεν πραγματοποίησε τη συνάντηση της ιδιοκτησίας με το σωματείο σήμερα, όπως το είχε υποσχεθεί από χθες ο οικονομικός διευθυντής. Οι παραστάσεις μπροστά από το κτίριο του ΔΟΛ, έτσι, θα συνεχιστούν.

Κατά συνέπεια ζητάμε τα σωματεία μας:

  1. να οργανώσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή μας, επιτρέποντας τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων του ΔΟΛ στη συγκέντρωση, κηρύσσοντας στάσεις εργασίας για να βρεθούμε όλοι οι εργαζόμενοι μαζί στη διεκδίκηση.

  2. κατά δεύτερον, επίσης ζητάμε τα σωματεία του τύπου να παρέμβουν απευθείας ως τέτοια στη διοίκηση του ΔΟΛ, για την άμεση επαναπρόσληψη του συναδέλφου μας Π.Βενέτα.

Σας επισυνάπτουμε και το σχετικό αίτημα της ΣΒΕΟΔ, που πρέπει να έχετε ήδη πάρει.

Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Η Εργασιακή Επιτροπή Εκπροσώπων Εργαζομένων του ΔΟΛ

5/12/2012

ΣΒΕΟΔ, Σκυλίτση 10 τ.κ. 12021


Προς την Εργασιακή Επιτροπή του ΔΟΛ, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΤΕΡ, ΕΠΠΗΤ, ΠΕΛ, ΕΦΕ και προς όλα τα σχετικά σωματεία

5/12/2012

Από την Παρασκευή 30/11/2012, ημέρα κατά την οποία ο ΔΟΛ απέλυσε το συνάδελφό μας, Παναγιώτη Βενέτα, η εργοδοσία αρνείται να δώσει λύση και μάλιστα κωλυσιεργεί στη συνάντηση του σωματείου με τη διοίκηση.

Κατόπιν αυτού, η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου θυμίζει ότι ο Αγώνας του ενός είναι αγώνας όλων και αφορά κάθε συνδικαλιστικό φορέα εντός του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, αλλά και εκτός.

Περιμένουμε την έμπρακτη συμπαράσταση όλων, με συγκεκριμένες απεργιακές κινητοποιήσεις.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΕΝΕΤΑ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου