Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Οι Ενώσεις για την απεργία στο ΔΟΛ

Συνάδελφοι,

Σας επισυνάπτω την ανακοίνωση των ενώσεων για την απεργία στον ΔΟΛ.

Ενημερωτικά, επίσης, σας γνωστοποιώ ότι η επιχείρηση εκφοβισμού των διοικητικών συναδέλφων μας από την εργοδοσία απέτυχε: η σημερινή τους απεργία βγήκε νόμιμη από τα δικαστήρια. Και συνεχίζουν μαζί μας. Έως τη νίκη.

Τάσος Αναστασιάδης
Εκπρόσωπος του Βήματος στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ


     
     

2 Απριλίου 2012

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

Η ιδιοκτησία του ΔΟΛ σε μία ολομέτωπη επίθεση κατά των εργαζομένων και της άσκησης του συνδικαλιστικού τους δικαιώματος απέλυσε την εκλεγμένη εκπρόσωπο των εργαζομένων διοικητικών και οικονομικών υπαλλήλων και άλλους έξι υπάλληλους μέλη της ΕΠΗΕΑ. Αντιδρώντας στην εκδικητική αυτή ενέργεια της εργοδοσίας η Ένωση Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών κήρυξε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Στον αγώνα τους οι συνάδελφοι της ΕΠΗΕΑ δεν είναι και δεν πρέπει να είναι μόνοι, γιατί η απόλυση της εκλεγμένης συναδέλφου προσβάλλει το συνδικαλιστικό δικαίωμα όλων των εργαζομένων.

Για τον λόγο αυτό τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΤΕΡ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΠΕΛ, της ΕΠΠΕΑ, της ΕΦΕ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΠΠΗΤ αποφάσισαν να κηρύξουν 24ωρη απεργία συμπαράστασης από τις 6.00 το πρωί της Τρίτης, 3 Απριλίου 2012 έως τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης, 4 Απριλίου 2012.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου