Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Επιστολή προς ΕΣΗΕΑ για συγκρότηση προεδρείου

Προς συναδέλφους στο Βήμα
Θέμα: ενημέρωση για επιστολή προς ΔΣ ΕΣΗΕΑ για συγκρότηση προεδρείου
Ημ/νία: 9/6/2011

Συνάδελφοι,
σας κοινοποιώ την επιστολή που έστειλα ενόψη του σημερινού ΔΣ του σωματείου μας.

Συναδελφικά,
Τάσος Αναστασιάδης
εκπρόσωπος Βήματος στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ


Χαρακτήρας: ΕΠΕΙΓΟΝ
Προς ΔΣ ΕΣΗΕΑ
Κοι/ση: ΔΣ ΠΟΕΣΥ
Από Τάσο Αναστασιάδη, εκπρόσωπο Βήματος στο Μεικτό
Θέμα: Ανάγκη συγκρότησης Προεδρείου
Ημ/νία: 9/6/2011

Συνάδελφοι,
Συνυπογράφω πλήρως το περιεχόμενο της επιστολής της εκπροσώπου του Έθνους, συναδέλφισσας Ιωάννας Ηλιάδη, μεταφέροντας τις ίδιες ακριβώς ανησυχίες από το χώρο μου.
Επισυνάπτω την επιστολή της.

Συναδελφικά
Τάσος Αναστασιάδης
Εκπρόσωπος εργαζομένων Βήματος στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ι.ΗΛΙΑΔΗ:


Συνάδελφοι,
Σας μεταφέρω την αγωνία των συναδέλφων από το ΕΘΝΟΣ για τη συγκρότηση προεδρείου από το νέο ΔΣ της Ενωσής μας. Έχουν περάσει δυο εβδομάδες από την ανάδειξη του νέου ΔΣ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχετε συγκροτήσει νέο Προεδρείο, το οποίο θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί συλλογική σύμβαση εργασίας με την ΕΙΗΕΑ.
Οι συνάδελφοι απορούν πώς είναι δυνατόν 11 εκλεγμένα μέλη να μην συγκροτούν προεδρείο και από την άλλη εκφράζουν την ανησυχία τους και θέτουν ερωτήματα για το εάν πίσω από αυτή την καθυστέρηση υπάρχουν σκοπιμότητες.
Ρωτούν επιπλέον γιατί εφόσον η συζήτηση για την εκλογή του προεδρείου παίρνει τόσο πολύ χρόνο, δεν παραμένετε στην ΕΣΗΕΑ συνεδριάζοντας μέχρι να λύσετε όλα τα τυχόν προβλήματα με διάλογο και να εκλέξετε προεδρείο, αλλά διακόπτετε τις συνεδριάσεις για επόμενες ημέρες. Συνάδελφοι, πρέπει να καταλάβετε ότι στα γραφεία μας ο κόσμος όχι απλά ανησυχεί, αλλά εξαγριώνεται όσο περνούν οι μέρες και δεν συγκροτείται προεδρείο.
Σας απευθύνω ύστατη έκκληση για την συγκρότηση προεδρείου στη σημερινή συνεδρίαση λύνοντας τις όποιες διαφορές μεταξύ σας, καθώς δεν υπάρχει πλέον χρόνος και η απειλή των ατομικών συμβάσεων (οι οποίες μεταξύ άλλων στρέφονται ευθέως στα θεμέλια της ΕΣΗΕΑ και του ασφαλιστικού μας Ταμείου) είναι υπαρκτή και η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος επιτακτική. Δεν δικαιολογείται άλλη παράταση πρέπει να το καταλάβετε. >>

Η εκπρόσωπος των συντακτών ΕΘΝΟΥΣ και ΕΘΝΟΥΣ της Κυριακής
στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ
Ιωάννα Ηλιάδη

Τάσος Αναστασιάδης
Εκπρόσωπος εργαζομένων Βήματος στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου