Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Όλοι στη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ την Τρίτη, στις 11.00, στο Divani Caravel

Συνάδελφοι,
Όπως έχετε ενημερωθεί, υπάρχει η Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ την Τρίτη, στην οποία πρέπει να συμμετάσχουμε, δεδομένης μάλιστα της κατάστασης στον κλάδο (αναμένεται να κυρηχτεί και στάση εργασίας).
Κοινοποιώ την ανακοίνωση της Ένωσης.
Τάσος Αναστασιάδης
εκπρόσωπος του Βήματος στο Μεικτό της ΕΣΗΕΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ


17 Μαΐου 2012
Συνάδελφοι,  
Πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012, η τρίτη κατά σειρά Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).
Σε περίπτωση, που δεν επιτευχθεί η προβλεπόμενη εκ του Καταστατικού απαρτία και αύριο, η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου 2012, ημέρα Τρίτη, και ώρα 11 π.μ., στο Ξενοδοχείο “DIVANI CARAVEL” (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου αρ. 2). Η συνέλευση αυτή θα είναι η τέταρτη κατά σειρά και θα πραγματοποιηθεί με όσα μέλη ταμειακώς εντάξει θα είναι παρόντα.
Δεδομένων των προβλημάτων, που μαστίζουν τον Κλάδο μας στην παρούσα χρονική περίοδο, η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά.
Συνάδελφοι, πρέπει όλοι να συμμετάσχουμε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη, 22 Μαΐου 2012 στις 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο “CARAVEL”, προκειμένου να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και μαχητικής διάθεσης.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου