Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση απεργιακής επιτροπής ΔΟΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κάλεσμα για απεργιακή περιφρούρηση

Εν όψει της απεργίας του κλάδου και στο πλαίσιο της περιφρούρησής της, όπως ήδη οργανώνεται από τα σωματεία μας καθώς και στους διάφορους χώρους δουλειάς:
         Καλούμε όλους τους συναδέλφους που μπορούν να δηλώσουν διαθεσιμότητες, ούτως ώστε να μπορούμε να κινητοποιηθούμε αποτελεσματικά όπου και όταν χρειαστεί, καθώς και να συγκεντροποιήσουμε ήδη από τώρα την αναγκαία πληροφόρηση.
         Για  επαφή απευθυνθείτε στους εκπροσώπους των σωματείων, που θα συντονίζουν την απεργιακή περιφρούρηση, ή και σε άλλα μέλη της απεργιακής επιτροπής που έχουν ήδη ενεργοποιηθεί.
         Είναι επίσης σημαντική η προεργασία του συντονισμού μεταξύ σωματείων και χώρων δουλειάς, για τη γενικότερη απεργιακή περιφρούρηση του κλάδου, όπως το προβλέπουν οι απεργιακές επιτροπές (μεικτά, κλπ.) των σωματείων μας που πρέπει να ενισχυθούν.
         Κ αλούμε έτσι τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη συνάντηση των απεργιακών επιτροπών (σωματείων και χώρων δουλειάς) που αναμένεται να διοργανωθεί την Τρίτη το απόγευμα, γύρω στις 6.00 μ.μ. στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ -Ακαδημίας 20-. [Η ώρα θα πρέπει να επιβεβαιωθεί, ιδιαίτερα καθώς θα προηγηθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι απεργιακή επιτροπή της ΕΣΗΕΑ].
Η απεργιακή επιτροπή του ΔΟΛ
 3/4/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου